8.30u tot 19.00u

maandag tot zaterdag

Vlaanderen

België

+32 (0) 479 05 68 18

hello@poorthuys.com

Vergelijk aanbiedingen

We zijn gepassioneerde vastgoed experten en internet marketeers.

De tijd om te werken via de traditionele wegen zijn voorbij. De wereld is in verandering, ook de vastgoedmarkt, de manier van kopen en verkopen verandert, ook jij bent verandert.

Verkopers betaalden vroeger torenhoge commissies aan vastgoedmakelaars. Deze makelaars hebben nog steeds hun nut als je alles volledig uit handen wil geven. Je tekent een overeenkomst en na verkoop betaal je op het verkoopbedrag een commissie van gemiddeld 3.63%  21% btw inclusief  wat in veel gevallen kan oplopen tot enkele tienduizenden Euro’s.

12 jaar geleden hadden we het idee al om met modules te werken als vastgoed specialisten maar de markt was er nog niet klaar voor. Vandaag wel. Met onze achtergrond als vastgoed experten en internet marketeers hebben we alle troeven en know-how in handen om je woning te verkopen of te verhuren en dit tot een goed einde te brengen.

We stellen graag onze transparante en vaste kosten voor, voor verkoop en verhuur van woningen en appartementen. Geen verrassingen, geen torenhoge rekeningen maar duidelijkheid en op maat van de klant.

Bekijk onze tarieven

en kies de formule die het best bij je past.

Bereken zelf het verschil tussen werken met een traditionele vastgoedmakelaar of met Poorthuys:

  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €